Tájékoztató

A koronavírussal szembeni hatékony fellépés érdekében a Kapos Holding Zrt. a tulajdonos önkormányzat egyetértésével az alábbi döntéseket hozta pénteken délután.

A márciusra hirdetett lomtalanítási akció elmarad. Arra kérjük a kaposváriakat, hogy ne tegyenek ki az utcára semmilyen nagydarabos szilárd hulladékot, bútorokat, edényeket, szőnyegeket, játékokat! A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a lomtalanítást várhatóan ősszel végzi el.

A Kaposvári Közlekedési Zrt. összes buszát naponta fertőtleníti. A megállókban a sofőrök a járművek valamennyi ajtaját ki fogják nyitni, hogy megkönnyítsék a fel- és leszállást. Hétfőtől a buszvezetőknél nem vásárolhatunk menetjegyet, arra kérjük az utasokat, hogy azt vegyék meg előre a jegypénztárban vagy a már általuk megszokott árusítóhelyeken.

Kedd reggeltől visszavonásig szünetel az óvodai és iskolai úszásoktatás a kaposvári fürdőben, és a termál részleg is bezár átmenetileg. A fürdő nyitva tartó egységeit óránként takarítják. A víz klórtartalmát az ajánlás szerint már megemelték, annak koncentrációját az összes medencében két óránként ellenőrzik.

A nagyobb személyes ügyfélforgalom és a sorban állás elkerülése érdekében a közszolgáltató holding arra kéri az ügyfeleit, hogy részesítsék előnyben a telefonos (82/310-000) és online (http://www.kaposholding.hu/ugyfelszolgalat/) ügyintézést. Az Áchim András utcai ügyfélszolgálaton a zsúfoltság elkerülése érdekében szigorított beléptetési rend mellett, szakaszos beengedéssel intézhetők az ügyek.

Kérjük a lakosság szíves megértését!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.