TISZTELT LÁTOGATÓNK!

Featured

Részvénytársaságunk valamennyi munkatársa nevében köszöntjük honlapunkon. Lapjainkon megismerkedhet társaságunkkal, valamint szolgáltatásaival, és reményeink szerint hasznos információkhoz juthat. Vállalatunk 1994-ben alakult jelenlegi tulajdonszerkezetében részvénytársasággá. Az ország közösségi közlekedési hálózatának részeként meghatározó szerepet tölt be Kaposvár Megyei Jogú Város tömegközlekedésében. Részvénytársaságunk minden egyes szolgáltatásának törekvése, hogy a város közösségi közlekedési igényeit egyre magasabb színvonalon és az Önök általános megelégedésére lássa el. Sok sikert, eredményes együttműködést és kellemes utazást kívánva

Kaposvári Közlekedési Zrt.

Értesítés!

Értesítjük a Tisztelt Utazó Közönséget, hogy Pünkösd kapcsán az alábbi munkarend szerint közlekedünk:

június 08. (Szombat)                 Szabadnap

június 09. (Vasárnap)                Munkaszüneti nap

június 10. (Hétfő)                       Munkaszüneti nap

Az elővételi pénztár 2019. június 08. – 10. között zárva tart.

Kaposvári Közlekedési Zrt.

Értesítés

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy

  1. április 27-én (szombaton) 14 órától előre láthatólag 4 óra időtartamra az Arany János utcai körforgalom aszfaltozás miatt teljes lezárásra kerül. Ezért a 12-es járatok a Honvéd utca elnevezésű megállóhely után az alábbi kerülő útvonalon közlekednek.

Honvéd utca – 48-as Ifjúság útja – Füredi út – Vörösmarty utca – Kisfaludy utca – Sopron u., forduló (mindkét irányban)

A Vörösmarty utca Kisfaludy utcai végénél mindkét irányban ideiglenes megállóhely kerül kijelölésre.

A 9-es járatok a Dózsa Edzőcsarnoknál tolatással fordulnak meg.

Értesítés

Értesítjük a Tisztelt Utazó Közönséget, hogy a tavaszi szünet és a Húsvét kapcsán az alábbi munkarend szerint közlekedünk:

április 18. (csütörtök)                Munkanap

április 19. (Péntek)                    Szabadnap

április 20. (Szombat)                 Szabadnap

április 21. (Vasárnap)                Munkaszüneti nap

április 22. (Hétfő)                       Munkaszüneti nap

 

  1. április 18. – 2019. április 23. között az iskolai előadásokra meghirdetett járatok nem közlekednek. A szünet előtti utolsó tanítási nap 2019. április 17. (szerda). A szünet utáni első tanítási nap 2019. április 24. (szerda).

Az elővételi pénztár 2019. április 19. – 22. között zárva tart.

Kaposvári Közlekedési Zrt.

Értesítés

Értesítjük a Tisztelt Utazó Közönséget, hogy a március 15-i Nemzeti Ünnep kapcsán az alábbi munkarend szerint közlekedünk:

március 14. Munkanap
március 15. Munkaszüneti nap
március 16. Szabadnap
március 17. Munkaszüneti nap 

Az elővételi pénztár 2019. március 15. – 17. között zárva tart.

Kaposvári Közlekedési Zrt.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utasainkat, hogy weboldalunkon technikai problémák miatt a menetrendi szolgáltatások nem elérhetőek. A hiba javítása folyamatban van, kérjük szíves türelmüket. A hiba javításáig kérjük, hogy menetrendi információért forduljanak közvetlenül Társaságunkhoz, vagy a Menetrend menüpont alatt a “Menetrendi tájékoztató füzet” fülre kattintva tájékozódhat. Telefonos információ: 82/412-153

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utasainkat, hogy weboldalunkon technikai problémák miatt a menetrendi szolgáltatások nem elérhetőek. A hiba javítása folyamatban van, kérjük szíves türelmüket. A hiba javításáig kérjük, hogy menetrendi információért forduljanak közvetlenül Társaságunkhoz. Telefonos információ: 82/412-153

Értesítés

Értesítjük a kedves utazóközönséget, hogy 2019. január elsejétől tarifaváltozás lépett életbe társaságunknál. Az aktuális viteldíjakat megtalálja honlapunkon, illetve érdeklődhet a 82/412-153 információs telefonszámunkon.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk Kedves utasainkat, hogy 2019. január 1.-től menetrend módosítás lépett életbe! Az új menetrendünk megvásárolható Kaposvár Áchim A. u. 1. sz. alatti autóbusz állomásunk elővételi pénztárában. Telefonos információ: 82/412-153

Értesítés

ÉRTESÍTÉS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utasainkat, hogy 2018. szeptember 1. napjától érvénybe lép Társaságunk „ŐSZ-TÉL-TAVASZ” menetrendje.
A menetrend életbe lépésének napján (2018. szeptember 1. szombat) a Helyi autóbusz-állomás elővételi jegypénztára 7:00 órától 12:00 óráig tart nyitva. Pénztári nyitvatartási időn kívül elővételi menetjegyet a Helyi autóbusz-állomás információs ablakánál is tudnak vásárolni 4:00 órától 22:30 óráig.

Kaposvári Közlekedési Zrt.