Átmeneti forgalmi rend változás

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2021. november 13-án (szombaton) 10 órától, várhatóan 16:00 óráig a Kaposvár, Szent Imre utca, Németh István Fasor és Somssich Pál utca kereszteződését, útrekonstrukciós munkálatok miatt lezárják. A teljes kereszteződés felújításra kerül, emiatt a Damjanich utcától a Szent Imre utca, a Somssich Pál utca az Ezredév utcától, a Németh István Fasor a Kovács Sebestyén Gyula utcáig lesz lezárva.

Ideiglenes közlekedési útvonal változás:

Az érintett 42-es buszvonal a Laktanya forduló felől ezen időszakban közlekedő járatai a Rendőrség, a Szent I. utca 29., a Szent I. utca 13. és a Széchenyi téri megállókat nem érintik, a buszok kerülőúton közlekednek az Árpád utca, Pázmány P. utca, Virág utca és Fő utca irányába.

Az érintett 51-es buszvonal a Laktanya forduló felől ezen időszakban közlekedő járatai a Honvéd utca, a Somssich P. utca, a Szent I. utca 13. és a Széchenyi téri megállókat nem érintik, a buszok kerülőúton közlekednek az Árpád utca, Pázmány P. utca, Virág utca és Fő utca irányába.

2021. november 13-án (szombaton) 8 órától várhatóan 16:00 óráig a Kontrássy utca is lezárásra kerül a Berzsenyi u. felől. Az érintett 51-es vonal Helyi autóbusz-állomásról menetrend szerint közlekedő járatai ezen időszakban a Zárda u. megállót nem érintik, az autóbuszok a Berzsenyi utca, József A. utca, Honvéd utca kerülőúton közlekednek a Laktanya forduló irányába.

A kerülő úton közlekedő autóbuszok minden útba eső megállót érintik, ott fel- és leszállási lehetőséget biztosítunk.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *